Legume mexicane cu pulpe de pui la ceaun

de Bianca_Sacuiu in Pui, 25 Mai 2013 | 8836 vizualizari

 

Acest tip de legume am invatat sa le gatesc in Madrid.Sunt senzationale!

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 900 g legume mexicane congelate
  • 2 cepe rosii
  • 5-6 oua
  • unt
  • ulei
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume mexicane cu pulpe de pui la ceaun:

Pulpele de pui se condimenteaza dupa gust, eu am folosit doar sare si piper. Se pun la prajit intr-un ceaun cu ulei incins,apoi se adauga un pahar de vin alb si se lasa sa se  prajeasca la foc mic pana devin aurii.

Legumele se fierb aproximativ 10 minute dupa ce dau in clocot, la fel si ouale.

Intre timp calim ceapa intr-o tigaie, cu putina sare pana se inmoaie.Cand ceapa este calita, scurgem legumele de apa si le adaugam in tigaie impreuna cu 2-3 felii de unt.Le calim putin, iar la urma stingem focul si adaugam ouale fierte si taiate cubulete.

Se servesc insotite de paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume mexicane cu pulpe de pui la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]