Limbi de pisica

de - Andreea - in Dulciuri, 28 Iul 2013 | 7528 vizualizari

 

By Miha

 

INGREDIENTE

  • 160 gr faina
  • 120 gr zahar
  • 130 gr unt
  • 2 albusuri
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limbi de pisica:

Zaharul impreuna cu untul se mixeaza pana ce devin o compozitie cremoasa.

Apoi adaugam treptat faina.

Separat batem albusurile spuma impreuna cu un varf de sare .

Turnam albusurile peste compozitia de unt si amestecam incet.

In tava tapetata cu hartie de copt ,formam bastonase din compozitie cu ajutorul unui posh.

Dam la cuptorul incins la 180 grade pina se rumenesc usor pe margini.

Se servesc ca atare sau alaturi de inghetata.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Limbi de pisica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele din linte de post

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu lamaie (Lemon crinkle)