Linte rosie cu muschiulet de porc

de mihaelar63 in Porc, 11 Feb 2014 | 5409 vizualizari

 

Eu de cum vad linte rosie, rapid ma energizeaza. Dar se pare ca da energie si prin consumul ei. Mai multe informatii gasiti aici http://bioaddict.ro/blog/corpul-meu/lintea-beneficii-pentru-organism/ Si o informatie demna de tinut cont: o cana de linte fiarta are doar 200 calorii. Lintea este mai bine tolerata si digerata decat fasolea. Singurul meu regret este ca nu-si pastreaza culoarea dupa fierbere

 

INGREDIENTE

  • 2 cani linte
  • 2 tije telina verde
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri praz tocat
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei rosu
  • 500 gr muschiulet porc
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Linte rosie cu muschiulet de porc:

Spalati lintea si o puneti la infoiat in multa apa , minim o ora .

Atentie isi tripleaza volumul.

Fierbeti lintea in apa sarata  30 minute .

Spalati si tocati legumele . Caliti-le usor in ulei .

Adaugati lintea peste legumele prajite .Dregeti gustul cu sare si piper .

Feliati muschiuletul il condimentati si serviti alaturi de linte .

TIPS-URI

1

Daca essssssssssxcluzi carnea ai o mancarica de post delicioasa !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Linte rosie cu muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Mancare de linte cu carnat, costita si ceafa de porc