Lollipops a la Aziz(inghetata de ciocolata)

de aziz in Dulciuri, 9 Apr 2011 | 5674 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml smantina pt frisca
  • 200 ciocolata amara
  • 250 gr frisca batuta
  • 10 gr gelatina
  • bilute colorate
  • betisoare de plastic sau de lemn
  • forme pt gheata de la frigider
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lollipops a la Aziz(inghetata de ciocolata):

topim ciocolata cu 250 ml de frisca

lasam la racit apoi amestecam cu frisca si gelatina hidratata in 5 linguri apa apoi topita deasupra unui vas cu apa fierbinte.

se pune cu o lingura crema obtinuta in fiecare cerculet din forma pt gheata si se da la congelator 15 minute

scoatem, introducem cite un betisor in fiecare biluta si dam inapoi la congelator pt ....sa zicem o ora.

scoatem din congelator in momentul servirii si pt a putea scoate din forme punem tavitele deasupra unei oale cu apa fierbinte 30 de secunde

scoatem bomboanele de inghetata si le dam prin bombonele colorate.

cei mici vor sta la coada  si mai mult ,,maaaaiii vreaaaaaaaauuuuuuuuuuu,,nu ve-ti auzi.:)))))))))))

desigur puteti umple forme din napolitana si vor fi la fel de bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lollipops a la Aziz(inghetata de ciocolata)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort trio cu zmeura, ciocolata si mascarpone