Macrou afumat cu struguri in lipie

de moi_miruna in Peste, 8 Feb 2012 | 5245 vizualizari

 

Ideala pentru iubitorii de peste!

 

INGREDIENTE

  • Pentru umplutura:
  • 2 pesti macrou afumat
  • seminte de floarea soarelui decojite
  • 1 strugure alb (sau negru pentru o diversitate de culori)
  • 4 lipii
  • 1 lamaie
  • 1/2 varza
  • salata verde
  • Pentru sos:
  • 1 cutie smantana
  • maioneza light Hellmann's
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou afumat cu struguri in lipie:

Se taie foarte fin varza si salata verde, se condimenteaza cu sare si piper, si se amesteca impreuna. 

Pestele se marunteste fin (nu inainte de a-i scoate toate oasele si pielita). Boabele de struguri se taie in jumatati.

Se amesteca impreuna toate ingredientele punandu-se la final si semintele decojite.

Sosul este compus din 4 linguri smantana la 2 linguri de maioneza.

Se asambleaza punand pe lipie sosul apoi umplutura si se ruleaza cu ajutorul unei folii alimentare (daca e lipie mica, singura nu sta).

Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou afumat cu struguri in lipie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou afumat, reteta delicioasa cu saramura naturala