Macrou impachetat

de Denissa in Peste, 20 Noi 2011 | 5093 vizualizari

 

Haaaaaaaaaaiiiiiiiiiiideti la peste!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg macrou
  • 100 gr. masline
  • 100 gr. ceapa
  • 100 gr. ardei rosu sau gogosar
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • salvie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou impachetat:

Se curata pestele se spala bine si se condimenteaza cu sare, piper si salvie.

Ceapa, ardeiul se taie julienne.

Pe o folie de aluminiu unsa cu ulei se pun ceapa, ardeii, masline si in mijloc pestele.

Se repeta operatiunea pana terminam de impachetat tot pestele.

Pachetelele se aseaza intr-o tava, se stropesc cu putina apa si se introduce tava in cuptorul incins pentru circa 30 de minute.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou impachetat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

mihaelaM 1

20.11.2011, 21:04

imi place foarte mult pestele

Lau 1

20.11.2011, 21:21

place

alinutzika 1

20.11.2011, 21:29

hai ca vin.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Stiuca cu legume si vin alb la cuptor