Macrou in sos de rosii si usturoi

de Merisor in Peste, 1 Oct 2013 | 26869 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc macrou
  • 4 rosii
  • 200 ml supa de pui
  • 2 buc ardei copt
  • 1 capatana usturoi
  • 30 ml ulei de masline
  • piper
  • oregano
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in sos de rosii si usturoi:

 

Eu am prtegatit inainte un pui si am pastrat supa, asta nu inseamna ca reeta trebuie facuta cu supa neaparat.

Spalam macroul il evisceram si ii inlaturam capul. Tapetam o tava cu hartie de copt. Ungem pestele cu putin ulei de masline, presaram sare si piper si il asezam in tava. Adaugam foile de dafin printre pesti si dam tava la cuptor pentru 35-40 de minute la 180 grade. Rosiile le spalam si le decojim. Ardeiul il coacem si il decojim. Il lasam la scurs. Usturoiul curatat il pisam cu sare, adaugam ulei de masline si frecam ca la maioneza. Asezonam cu oregano si piper si adaugam rosiile si ardeiul copt, trecute prin robot. Diluam cu supa de pui. Cand macroul este facut, scoatem tava din cuptor si il mutam intr-un vas termorezistent. Adaugam sosul de mai sus peste el si il dam din nou la cuptor pentru 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in sos de rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]