Macrou in sos tomat

de Lau in Peste, 11 Mar 2011 | 8676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti (macrou am avut eu)
  • 1 capatana usturoi
  • condimente pentru peste
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • piper
  • un varf de sare
  • 2 cani de apa
  • 3 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in sos tomat:

se spala si se curata pestele, se taie rondele, se condimenteaza. Se aseaza in tava. Se curata usturoiul si se piseaza cu un pic de sare, se desface pasta de tomate cu apa, se adauga un pic de usturoi. Se toarna peste peste, se adauga si uleiul. Se da tava la cuptor pana se face pestele. Se serveste cu mujdei deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de peste