Macrou la gratar cu piure de conopida

de InvatsaBucataresccom in Peste, 3 Dec 2014 | 6150 vizualizari

 

Aceasta reteta este 100% o nascocire a mea si din fericire chiar a iesit bine. Toate aromele sunt complementare si este si usor de facut. Ideea a fost sa gatesc o cina cu peste si sa fie si un pic deosebita, si acel deosebit este piureul de conopida. Iata reteta.

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti macrou
  • 4 crengute de cimbru
  • 1/2 conopida
  • 1 morcov mediu
  • 1 pastarnac
  • 30-40g cascaval
  • 40g unt
  • 50ml lapte
  • 150ml iaurt
  • 1 manunchi frunze arpagic
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la gratar cu piure de conopida:

Introduceti cate 2 crengute de cimbru in interiorul pestelui. Cu ajutorul unui cutit crestati pestii si presarai sare, piper si cativa stropi de ulei de masilne peste ei. Ii prajiti pe un grill de aragaz la foc mediu 7-10 minute pe fiecare parte.

Intr-o oala puneti la fiert legumele cu un praf de sare pana sunt patrunse ( 15-10 minute). Scurgeti apa si adaugati cascavalul, untul si laptele si frecati bine pana pireul este omogen.

Intr-un castron amestecati iaurtul cu usturiul zdrobit, arbagicul tocat fin, sare piper si un strop de ulei!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la gratar cu piure de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou la gratar cu sos spaniol