Macrou la gratar cu piure de conopida

de InvatsaBucataresccom in Peste, 3 Dec 2014 | 6371 vizualizari

 

Aceasta reteta este 100% o nascocire a mea si din fericire chiar a iesit bine. Toate aromele sunt complementare si este si usor de facut. Ideea a fost sa gatesc o cina cu peste si sa fie si un pic deosebita, si acel deosebit este piureul de conopida. Iata reteta.

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti macrou
  • 4 crengute de cimbru
  • 1/2 conopida
  • 1 morcov mediu
  • 1 pastarnac
  • 30-40g cascaval
  • 40g unt
  • 50ml lapte
  • 150ml iaurt
  • 1 manunchi frunze arpagic
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la gratar cu piure de conopida:

Introduceti cate 2 crengute de cimbru in interiorul pestelui. Cu ajutorul unui cutit crestati pestii si presarai sare, piper si cativa stropi de ulei de masilne peste ei. Ii prajiti pe un grill de aragaz la foc mediu 7-10 minute pe fiecare parte.

Intr-o oala puneti la fiert legumele cu un praf de sare pana sunt patrunse ( 15-10 minute). Scurgeti apa si adaugati cascavalul, untul si laptele si frecati bine pana pireul este omogen.

Intr-un castron amestecati iaurtul cu usturiul zdrobit, arbagicul tocat fin, sare piper si un strop de ulei!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la gratar cu piure de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou la gratar cu sos spaniol