Macrou la tigaie

de iry-gabriela in Peste, 4 Iul 2012 | 13103 vizualizari

 

.....i mi place tare pestele si as manca oricand si in orice fel!

 

INGREDIENTE

  • avem nevoie de:
  • 3 pesti macrou,
  • malai,
  • sare,
  • piper,
  • ulei pentru prajit,
  • o lamaie zemoasa
  • si bineinteles o mamaliguta gustoasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la tigaie:

Pentru inceput curatam pestele frumos ,il spalam si apoi il taiem in bucati egale. Apoi il asezam frumos sa se scurga, dupa care il presaram cu sare si piper dupa gust . Intr-un vas punem malai pe care il folosim pentru a trece fiecare bucata de peste prin el, dupa care punem la prajit in ulei. Dupa ce s-a prajit bine pestele il asezam intr-un bol si stoarcem lamaia bine peste pestele prajit, care se lasa un pic sa se patrunda bine cu zeama de lamaie.

Se serveste cu mamaliguta si cu lamaie, eu asa il prefer pentru ca nu prea imi prieste usturoiul.  

Pofta buna!

TIPS-URI

1

lamaia face casa buna cu pestele!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

MIUTA 1

05.07.2012, 18:24

iry-gabriela 1

05.07.2012, 18:40

pupici,unul cate unul

RuxyRux 1

05.07.2012, 18:45

Arata grozav Iri, tocmai ce m-a imbogatit sotul aseara cu o colectie de macrou de captura aseara 7 bucati...mare si frumos peste, astazi i-am facut unul pe pat de sare, a fost incantat, a mers perfect cu lamaie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou prajit