Macrou la tigaie

de iry-gabriela in Peste, 4 Iul 2012 | 12732 vizualizari

 

.....i mi place tare pestele si as manca oricand si in orice fel!

 

INGREDIENTE

  • avem nevoie de:
  • 3 pesti macrou,
  • malai,
  • sare,
  • piper,
  • ulei pentru prajit,
  • o lamaie zemoasa
  • si bineinteles o mamaliguta gustoasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la tigaie:

Pentru inceput curatam pestele frumos ,il spalam si apoi il taiem in bucati egale. Apoi il asezam frumos sa se scurga, dupa care il presaram cu sare si piper dupa gust . Intr-un vas punem malai pe care il folosim pentru a trece fiecare bucata de peste prin el, dupa care punem la prajit in ulei. Dupa ce s-a prajit bine pestele il asezam intr-un bol si stoarcem lamaia bine peste pestele prajit, care se lasa un pic sa se patrunda bine cu zeama de lamaie.

Se serveste cu mamaliguta si cu lamaie, eu asa il prefer pentru ca nu prea imi prieste usturoiul.  

Pofta buna!

TIPS-URI

1

lamaia face casa buna cu pestele!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

MIUTA 1

05.07.2012, 18:24

iry-gabriela 1

05.07.2012, 18:40

pupici,unul cate unul

RuxyRux 1

05.07.2012, 18:45

Arata grozav Iri, tocmai ce m-a imbogatit sotul aseara cu o colectie de macrou de captura aseara 7 bucati...mare si frumos peste, astazi i-am facut unul pe pat de sare, a fost incantat, a mers perfect cu lamaie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon la tigaie cu legume chinezesti