Maioneza cu smantana si patrunjel

de Dya Daniela Andrei in Sosuri, 20 Mai 2011 | 32034 vizualizari

COMENTARII (16)

adry88 1

20.05.2011, 16:48

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 16:59

multumesc?!

RuxyRux 1

20.05.2011, 17:08

Arata senzational...eu o fac numai cu oua fierte...nu suport ideea de ou crud iar cu smantana nu am facut niciodata...mersi de idee scumpa mea!

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 17:19

Drag Fluturas ....

Lau 1

20.05.2011, 17:52

interesant

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 18:00

Lau

Corinuta 1

20.05.2011, 19:02

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 19:09

Rocsi 1

20.05.2011, 20:21

nu am facut niciodata

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 21:13

nici eu pana acum!

divainbucatarie 1

22.05.2011, 17:58

Bucataras Medi 1

23.05.2011, 21:14

interesanta reteta, imi place arata foarte bine..............

Dya Daniela Andrei 1

23.05.2011, 21:34

Multumesc draga mea!

deyutzky 1

08.06.2011, 08:59

Micutza Luana 1

18.04.2014, 12:27

super imi place

Tajin 1

09.10.2021, 19:50

Pentru maioneza de casă, amestecați mai întâi gălbenușurile, muștarul, sarea și piperul. Adăugați uleiul picătură cu picătură în timp ce bateți constant cu un tel pentru a crea emulsia.
Apoi adăugați încet restul de ulei, biciuind continuu. În cele din urmă, condimentați cu oțet sau lămâie.
În cazul că se taie, ia apă minerală gazoasă.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Maioneza de post, din pufuleti