Maioneza de post

de lia maria in Mancaruri de post, 10 Dec 2011 | 47286 vizualizari

 

Foarte gustoasa, usor si rapid de facut.

 

INGREDIENTE

 

  • 150 ml apa
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri zeama de lamiae
  • 150 ml ulei
  • Sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza de post:

Punem la fiert 100ml apa iar in restul de apa dizolvam faina. Cand apa da in clocot, adaugam faina dizolvata si amestecam bine. Lasam sa dea cateva clocote si sa se lege exact ca o budinca, dupa care o lasam 15 minute la rece. Adaugam mustarul, apoi zeama de lamaie si amestecand incontinuu, incorporam uleiul, putin cate putin. Adaugam sare dupa gust. Se poate folosi in orice combinatii, inlocuind cu succes, maioneza clasica din oua.

Pofta buna!


TIPS-URI

1

faina

2

mustar

3

lamaie

4

ulei

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mirela0911 1

11.12.2011, 13:51

excelenta idee

iry-gabriela 1

08.04.2012, 17:58

interesanta

lia maria 1

12.04.2012, 09:51

iri_love incerca sa vezi cat de usor se prepara si cat de buna e

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]