Malasolca a la Bia

de Bya Ralu in Pastrav, 31 Iul 2018 | 3267 vizualizari

 

Am acceptat si eu  Provocarea GastroArt

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de pastrav eviscerate
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 mana de rosii cherry
  • 8-9 cartofi(as fi preferat mai mici da nu am gasit )
  • 50 ml vin alb
  • ulei de masline
  • condimente pentru peste
  • Pentru mujdei:
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1-2 linguri de smantana grasa
  • marar proaspat
  • ulei
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Malasolca a la Bia:

Pestele se condimenteaza pe ambele parti si se pune intr-o tava de ceramica.

Punem usturoiul lasat intreg, cartofii peste care presaram sare si rosiile cherry.

Se stropesc cu ulei de masline, se pune apa, se acopera cu folie si se da la cuptor pentru 30 minute.

Se indeparteaza folia si se mai lasa circa 10 minute.

Pentru mujdei:

Se piseaza usturoiul, se pune putina sare si putin ulei si se freaca bine, pana se face o pasta.

Se pune smantana si marar tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Malasolca a la Bia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Malasolca a la Balan, cu rosii confiate