Mamaliga cu branza greceasca si parmezan la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2015 | 5652 vizualizari

 

O nebunie, tare buna!

 

INGREDIENTE

  • malai
  • apa
  • sare,piper
  • branza greceasca(feta) cu verdeturi
  • 1 lingura parmezan ras
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza greceasca si parmezan la cuptor:

Se pune apa la fiert,cu putina sare,cand incepe sa fiarba apa se adauga malaiul in ploaie amestecand continuu.Se amesteca pentru a nu se forma cocoloase,si se lasa la foc mic sa se faca mamaliga.

Cand este gata se pune intr-o tava un strat de mamaliga,asezam deasupra felii de branza feta cu verdeturi,acoperim cu alt strat de mamaliga.

Se presara parmezan ras deasupra si se da la cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute.

Intr-un ibric mai lat,punem apa,lasam sa fiarba,se amesteca repede cu o lingura si se adauga oul(in vartejul care se formeaza amestecand cu lingura),se lasa aduna spre centru cu o lingura albusul imprastiat.Se lasa 1-2 minute.

Se pune mamaliga cu branza pe o farfurie,deasupra punem oul posat,presaram cu sare si piper,iar pe farfurie am pus smantana.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza greceasca si parmezan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperititv din rosii cu branza