Mamaliga cu branza si kaizer

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2010 | 9991 vizualizari

 

Rapida , gustoasa si delicioasa pentru o cina in familie.

 

INGREDIENTE

  • 2 litri apa
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 500g  faina de malai
  • 200g smantana
  • 200g kaizer taiat bucatele
  • 200g telemea
  • 100g cascaval ras
  • 50g unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza si kaizer:

Punem apa cu sarea si uleiul la fiert si cand da in clocot, adaugam faina in ploaie, amestecand icontinuu sa nu se formeze cocoloase. Mamaliga este fiarta, atunci cand nu se mai prinde de lingura .

Luam o tava, o ungem cu  unt, intindem in straturi :un rand de mamaliga, 100g smantana, 100g telemea,  100g kaizer , alt strat de mamaliga, smantana, telemea,kaizer si cascavalul ras deasupra. Punem tava in cuptorul incins pentru 20’.

Se lasa cam 10’ sa se racoreasca si se rastorna pe un platou pe care se si portioneaza.

  Se serveste  stropita cu smantana.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza si kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Duchesse