Mamaliga cu branza si kaizer

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2010 | 9939 vizualizari

 

Rapida , gustoasa si delicioasa pentru o cina in familie.

 

INGREDIENTE

  • 2 litri apa
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 500g  faina de malai
  • 200g smantana
  • 200g kaizer taiat bucatele
  • 200g telemea
  • 100g cascaval ras
  • 50g unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza si kaizer:

Punem apa cu sarea si uleiul la fiert si cand da in clocot, adaugam faina in ploaie, amestecand icontinuu sa nu se formeze cocoloase. Mamaliga este fiarta, atunci cand nu se mai prinde de lingura .

Luam o tava, o ungem cu  unt, intindem in straturi :un rand de mamaliga, 100g smantana, 100g telemea,  100g kaizer , alt strat de mamaliga, smantana, telemea,kaizer si cascavalul ras deasupra. Punem tava in cuptorul incins pentru 20’.

Se lasa cam 10’ sa se racoreasca si se rastorna pe un platou pe care se si portioneaza.

  Se serveste  stropita cu smantana.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza si kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu sos de usturoi