Mamaliga cu telemea Delaco ,kaizer si oua la cuptor

de babi5 in Reteta de vedeta, 1 Oct 2014 | 6087 vizualizari

 

Buna tare ,si cred ca nici nu ingrasa hi hi.

 

INGREDIENTE

  • 3 l apa
  • 600 gr malai extra
  • 350 gr telemea Delaco
  • 6 oua
  • 100 ml ulei
  • sare
  • 350 gr kaizer
  • smintina ( optional )
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu telemea Delaco ,kaizer si oua la cuptor:

Se pune apa la fiert cu o lingurita sare ,cind clocoteste se presara putin  malai apoi se pune toata cantitatea de malai odata si se lasa sa fiarba la foc incet 30 min fara sa amestecam.

Apoi cu o lingura de lemn amestecam bine se mai lasa sa dea citeva clocote amestecind cu lingura umeda dinspre peretii vasului catre interior

Apoi o luam la o parte, ungem un vas de yena  si punem un strat de mamaliga, unul de trelemea razuita Delaco, iarasi un strat de mamaliga apoi kaizerul taiat bucatele si prajit din timp, iarasi un strat de mamaliga telemea Delaco si iarasi mamaliga, apoi cu o paleta facem cite o gaura si spargem ouale.

Punem putin ulei deasupra si dam la cuptorul incins la 190 grade pentru 20 min.

Se scoate dupa 20 minute si se serveste calda.O recomand cu tot dragul fiindca este un deliciu.

TIPS-URI

1

Iubitorii de smintina pot adauga si smintina cind servesc

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu telemea Delaco ,kaizer si oua la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu branzeturi Delaco