Mamaliga delicioasa

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2014 | 4722 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ptr mamaliga:
  • 400 gr malai
  • 1,5 ml de apa
  • sare
  • Umplutura:
  • carne de porc
  • 1 ceapa
  • 4 rosii
  • 150 gr branza topita Delaco
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga delicioasa:

Se pune malaiul intr-o oala, se adauga apa rece si sarea. Se amesteca tot timpul ca sa se desfaca malaiul in apa si sa nu se prinda de oala. Nu trebuie sa amestecati repede sau cu forta, doar sa treceti cu lingura in ritm lent pe toata suprafata oalei.Cand este aproape gata se toarna cativa stropi de ulei si se amesteca bine mamaliga.

Separat intr-o tigaie se prajeste carnea taiata cubulete,cand este aproape gata se adauga ceapa si rosile taiate marunt si se calesc impreuna cu carnea.

Cand mamaliga este gata spargem cele 3 oua si amestecam sa se omogenizeze bine cu mamaliga.Adaugam si compozitia din tigaia in care am pregatit carnea,amestecam bine si turnam totul intr-o forma termorezistenta.Deasupra punem felii de branza topita delaco si d-am la cuptor 10 minute.Se serveste cu smantana.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga delicioasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate de ficat si telemea Delaco