Mancare chinezeasca cu taitei de orez

de ala_oancea in Pui, 1 Dec 2009 | 17499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga taitei de orez
  • 1 piept de pui
  • ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 1 morcov mic galben
  • 1 morcov mic portocaliu
  • 1 borcanas mini-ciuperci
  • 30 gr alune prajite
  • 1/2 sticluta de sos de soia
  • 2 linguri amidon/faina
  • praf de chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare chinezeasca cu taitei de orez:

Se pun taiteii de orez in apa rece la inmuiat. Se taie fasii pieptul de pui si se prajeste in ulei de masline. Ceapa, ardeii si morcovii se taie betigase, ciupercile felii si se pun in tigaie. Se adauga sosul de soia si se prajesc la foc iute. Se adauga alunele, praful de chilli, apoi se presara faina, se amesteca bine si se toarna in tigaie si o cescuta de apa. La final se adauga taiteii.
La servire se mai adauga sos de soia dua preferinta. Super bun !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare chinezeasca cu taitei de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

fluturas 1

18.12.2009, 13:12

minunat ca tot ce pregatesti,felicitari!

mihaelar63 1

20.01.2010, 00:23

oana , taitei din faina de orez am luat azi de la billa .

silvi0ara 1

16.02.2010, 12:17

Ce bine arata,imi place tare mult mancarea chinezeasca.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpa aromata