Mancare de ciuperci cu pakchoi

de marcela1979 in Mancaruri de post, 26 Mar 2017 | 2570 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 2 buc pakchoi
  • 200 gr ciuperci champignion
  • 3 catei de usturoi tocati
  • 20 gr ghimbir ras
  • 1 lg ulei de floarea soarelui
  • 1 lgt otet
  • 1 lg sos de soia
  • 1 lg zahar brun sau indulcitor green sugar
  • sare (daca e nevoie)
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ciuperci cu pakchoi:

Se spala si se curata capatanile de pakchoi, indepartand cotorul si pastrand frunzele. Ciupercile se curata si se taie in 4 sau in 2, in functie de marimea lor.

Intr-o tigaie adanca, se incinge uleiul si se adauga usturoiul tocat si ghimbirul ras, dupa 30 de secunde, se adauga ciupercile si se gatesc la foc mediu pana se inmoaie, apoi se adauga frunzele de pakchoi. Se gatesc apoximativ 4 minute pana se inmoaie si ele. Intr-un castron mic, se amesteca otet, sos de soia si zahar sau green sugar, apoi se pune in tigaie peste legume si se mai gateste inca 2-3 minute. Se asezoneaza dupa gust, cu sare, daca mai e nevoie si piper si se pun seminte de susan, optional. Se consuma simplu sau cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ciuperci cu pakchoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ciuperci si boia dulce de ardei