Mancare de dovlecei cu ou si cascaval

de Rocsi in Mancaruri de legume, 12 Oct 2012 | 7325 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 rosie mare
  • 3-4 oua
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de dovlecei cu ou si cascaval:

Dovleceii ii curatam de coaja si ii taiem cuburi. Ceapa o curatam si o tocam marunt. Rosiile le decojim si le taiem bucatele mici.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins. Adaugam ceapa, rosiile si le inabusim vreo 3 minute. Punem apoi bucatile de dovlecei si picuram putina apa, dar foarte putina ca lasa si dovleceii. Acoperim cu un capac si lasam sa se pregatesca la foc potrivit.

Batem ouale spuma si cand legumele sunt bine patrunse iar mancarea este scazuta le turnam in cratita. Invartim si lasam sa se faca bine si ouale. Condimentam cu sare si piper, iar la final punem usturoiul curatat si pisat. Tragem cratita, presaram cascaval ras, apoi acoperim cu capac pentru a se topi.

Sa aveti pofta!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei cu ou si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida frantuzeasca