Mancare de fasole uscata

de Miha in Mancaruri de legume, 11 Oct 2010 | 9351 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g fasole
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 cana suc de rosii
  • 200 g cotlet haiducesc
  • sare si piper
  • cimbru
  • marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole uscata:

Fasolea se pune la inmuiat in apa rece pentru cateva ore, de preferat peste noapte. Se pune la fiert, se schimba apa la primul clocot, se umple din nou cratita cu alta apa fiarta si se fierbe pana se inmoaie. Se potriveste gustul de sare si cimbru si se adauga o ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mici. Se mai dau cateva clocote.

Cotletul se prajeste usor pe ambele parti. In uleiul ramas prajim usor cealalta ceapa, stingem cu sucul de rosii si turnam totul peste fasolea fiarta. Se fierbe pana ajunge la consistenta dorita.

Se serveste calda, presarata cu marar verde tocat si feliile de cotlet haiducesc prajite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare rapida de fasole conservata