Mancare de mazare

de dantes in Mancaruri de legume, 6 Mai 2014 | 4035 vizualizari

 

Se poate servi cu snitzele,pui,friptura,carnati

 

INGREDIENTE

  • 600 g mazare
  • 1 ceapa
  • 30 ml ulei
  • 30 ml pasta de rosi
  • 1 legatura marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare:

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in ulei pana devine sticloasa.Se adauga mazarea si pasta de rosii dizolvata in apa cat sa acopere putin toata mazarea si se potriveste de sare,Se lasa la fiert pana mazarea devine moale si se adauga mararul taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu carne si smantana