Mancare de mazare cu carne de porc

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 21 Iun 2011 | 19923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de mazare(820 g)
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 dovlecel
  • 2 linguri faina
  • 1 conserva rosii decojite
  • patrunjel
  • sare,piper
  • 400 g carne de porc

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu carne de porc:

Carnea se feliaza si se prajeste in ulei incins,se scoate si se pastreaza la cald.

Legumele se taie cubulete si se calesc in putin ulei,apoi se pune faina si se amesteca.

Se stinge cu apa si se adauga mazarea scursa si spalata.

Se fierb legumele 25-30 minute si daca sunt fierte se adauga rosiile pasate si carnea si se fierbe pana scade sosul.

Se condimenteaza si se asezoneaza cu patrunjel.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Carne şi legume de toamnă la cuptor