Mancare de mazare cu pui

de AndreeaMaria in Pui, 12 Apr 2011 | 8222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele de pui
  • 2 borcane de mazare (borcan la 800 g)
  • 1 ceapa medie
  • 100 ml suc de rosii sau 2 linguri de bulion
  • 1 lingura de faina
  • ulei
  • sare dupa gust
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lingurita de knorr legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu pui:

Puneti intr-un vas ciocanelele si le fierbeti.

Dupa ce s-a fiert carnea,puneti intr-o cratita ceapa sa se caleasca.

Adaugati apoi carnea si putina sare,le amestecati bine si le mai lasati 1-2 minute sa se caleasca impreuna.

Se pune apoi mazarea si se completeaza cu apa in care a fiert carnea,cat sa acopere mancarea.

Se lasa sa fiarba,se adauga sucul de rosii amestecat bine cu faina.Se mai lasa sa fiarba ~10 minute,amestecand din cand in cand.

Se potriveste de sare,knorr legume si se adauga patrunjelul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]