Mancare de naut cu scarita afumata

de deyutzky in Mancaruri cu carne, 8 Feb 2016 | 5147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de scarita afumata
  • 3 conserve de naut fiert (3x400g)
  • 1 si 1/2 cana suc de rosii
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura zarzavat de casa
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare (daca mai este nevoie)
  • piper
  • 1/2 legatura de patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de naut cu scarita afumata:

Curatam si spalam ceapa, iar apoi o taiem marunt.

Intr-o oala punem uleiul la incins, adaugam ceapa si putina apa (2-3 linguri) si o lasam timp de cateva minute. 

Spalam bine scarita si o taiem bucati, apoi o adaugam peste ceapa si o calim impreuna ceapa.

Adaugam apa cat cuprinde, zarzavatul si lasam la fiert la foc potrivit. 

Cand carnea este aproape fiarta, adaugam sucul de rosii, nautul scurs bine de zeama, usturoiul (curatat, spalat si dat pe razatoarea mica), sare si piper dupa gust.

Mai lasam la fiert aprox. 10-15 minute la foc mic. 

La final presaram patrunjelul tocat marunt.

Pofta buna! 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de naut cu scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 500 lei
2799.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (20)

Rahela Velicu 1

10.02.2016, 20:07

bun cu naut

mirela0911 1

14.02.2016, 18:34

Rahela Velicu 1

15.02.2016, 12:36

Imi place tot ce este facut cu naut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Naut batut cu sos, bacon, cirnaciori