Mancare de post: salata de cruditati si couscous (2 persoane)

de bubulina44 in Mancaruri de post, 29 Mar 2012 | 9994 vizualizari

 

E post, a venit primavara si e plin de cruditati prin piete, asa ca ma pregatesc de salate, salate multe, cu legume multe. Dar ca sa fie satioasa, in salata aceasta am pus si couscous, ca e tare bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 capatana "inimioasa" de salata verde
  • 2 morcovi
  • 1 rosie mare romaneasca (cu gust)
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa rosie mica
  • 2 fire ceapa verde (fara verde)
  • 1 fir ulei de masline
  • o mana de seminte de pin
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • frunze patrunjel dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de post: salata de cruditati si couscous (2 persoane):

Incepem prin a prepara coucous-ul dupa indicatiile de pe cutie sau ca aici iar intre timp pregatim cruditatile.

Se curata si se spala legumele apoi se taie dupa preferinte si dupa aspectul dorit. Am pus ceapa verde fara verde pentru ca am mancat inainte frunzele :) iar rosia cu gust romaneasca chiar asa a fost, nu degeaba era la suprapret.

Semintele de pin au fost cireasa de pe tort sa spunem :) chiar daca ele sunt scumpe si pe la noi dar si in regiunea Mediteraneana, eu le primesc de la sursa gratis, chiar :) caci mama cumpara de toate si nu cere nimic in schimb :) decat sa stea relax cu gatitul cand vine in concediu :) parca tot e ceva la schimb ;).

Se amesteca salata si se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de post: salata de cruditati si couscous (2 persoane)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

30.03.2012, 14:59

buna,buna

Sim0na 1

30.03.2012, 20:36

Ce combinatie faina!!!

bubulina44 1

31.03.2012, 16:29

Ma bucur ca va place salata mea Deyutzky, SImona, merita incercata! Multumesc mamaieElena!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post cu samburi de dovleac