Mancare de vinete si carne de pasare

de Panacris in Pui, 27 Mai 2012 | 5090 vizualizari

 

Tot am facut curatenie in congelator, am transformat si ultimul pachet de vinete prajite intr/o mancarica delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • carne de pasare fiarta 300 g.,
  • vinete prajite 500 g.,
  • ceapa verde 4 fire,
  • ardei gars rosu 1 bucata,
  • ulei de floarea soarelui,
  • vin rosu demisec 200 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • bulion de rosii 500 ml.,
  • marar proaspat 1 legatura
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de vinete si carne de pasare:

Ceapa verde se curata, se toaca marunt si se pune la dinstiuit intr/un vas wok, cu putin ulei si apa. Se adauga peste ceapa calita, carnea de pasare fiarta si tocata marunt, ardeiul rosu tocat marunt, cubuletele de vinete, sare si piper dupa gust, vinul si 250 ml. de apa, si se lasa la fiert, acoperit la foc mediu cca. 20 de minute. Daca mai e nevoie se completeaza cu apa, ca sa nu se arda mancarica. La final se adauga bulionul desfacut cu putina apa, se lasa sa mai dea un clocot, apoi se presara marar tocat marunt. Se serveste fierbinte cu cartofi noi, orez sau paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de vinete si carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu paste