Mancarica cu pulpe de pui si ceapa

de Alina26 in Pui, 15 Iul 2013 | 4394 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpe de pui
  • 4 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 5 fire de patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 6 lg ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu pulpe de pui si ceapa:

1.Am dezosat pulpele,le-am spalat,le-am taiat bucatele potrivite si le-am pus in tigaia incinsa cu ulei de masline,am pus capac si am lasat la foc mic timp de 15 de minute.

2.Am curatat usturoiul si ceapa,le-am tocat marunt si le-am pus peste carne cu sare si piper.Am mestecat si le-am lasat cu capac la foc potrivit pana s-a facut ceapa si a scazut putin zeama.

3.Am spalat patrunjelul,l-am tocat marunt si am adaugat peste carne.Am stins focul.

Am servit cu mamaliguta.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu pulpe de pui si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu pulpe de pui