Mancarica de ardei copti

de Miha in Mancaruri de post, 6 Iun 2010 | 7296 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 500 g ardei copti
  • 500 g vinete coapte
  • 1 conserva rosii in suc (400 g)
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ardei copti:

Ceapa tocata marunt se caleste usor in cateva linguri cu ulei de masline. Cand devine sticloasa se adauga rosiile taiate marunt si sucul din conserva. Se omogenizeaza, apoi se adauga ardeii si vinetele tocate.

Se potriveste gustul de sare si piper, se omogenizeaza si se lasa la fiert la foc mic.

Aproape de sfarsit se adauga usturoiul pisat si patrunjelul tocat marunt.

Se serveste calda cu mamaliguta, ca garnitura pentru friptura sau rece cu paine, pe post de salata. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de ciuperci cu rosii