Mancarica de ardei copti cu vinete

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2010 | 8855 vizualizari

COMENTARII (18)

Bucataras Medi 1

07.06.2010, 17:49

bine ca nu sunt insarcinata....................5 furcu................

nadina73 1

07.06.2010, 17:51

era bine medi nu?mergeam persona cu mancarea la tine

Bucataria_lui_Tavi 1

07.06.2010, 18:14

ptr asta da, merge sa trimiti pescarusul. ardeiul a fost mic sau mare ? spune tot!

Roxana 1

07.06.2010, 19:29

superb arata

Miha 1

07.06.2010, 23:58

sa va fie de bine.

nadina73 1

08.06.2010, 11:24

tavi au fost mari si 2 se vad in poza ,am trimis pescarusu e pe drum sper sa nu i se descarace GPS

nadina73 1

08.06.2010, 11:25

multumesc roxana

nadina73 1

08.06.2010, 11:25

multumesc miha

Dana Cristea - pusikmea 1

08.06.2010, 11:35

nadina73 1

08.06.2010, 11:37

mena29 1

08.06.2010, 20:01

Nadina ce mancarica buna ai facut tu aiciAi observat ca o feliuta lipseste?E la mine in burtica

mariac 1

08.06.2010, 21:57

esti buna d- soara imi faci pofta

Rocsi 1

10.06.2010, 19:36

ce bunatate

nadina73 1

11.06.2010, 00:01

sa-ti fie de bine mena cu mare drag

nadina73 1

11.06.2010, 00:01

buni iti fac pofta?

nadina73 1

11.06.2010, 00:02

rocsi

Bucataras 1

11.06.2010, 00:14

immm, o bunatate cred ca a fost

nadina73 1

11.06.2010, 00:16

da intradevar a fost foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Branza feta la gratar