Mancarica de cartofi cu afumatura

de COSTEO in Porc, 9 Mai 2013 | 5044 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 800 g scarita porc (afumata)
  • 2 ardei gras
  • 4 cepe mari
  • 1 lgt patrunjel verde
  • 6 catei usturoi
  • 1 cescuta vin alb
  • 2 rosii (sau 3 linguri bulion)
  • sare
  • cimbru
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu afumatura:

Se spala scarita de porc si se portioneaza in bucati,apoi se pune la fiert cu apa si sare,cand incepe sa fiarba aruncam apa si inlocuim cu alta apa calda.

Intre timp tocam ceapa si ardeiul fin si punem in oala impreuna cu scarita sa fiarba,punem sare,piper cimbru, oregano, lasam totul la foc mic cam 45 minute.

Dupa cele 45 minute adaugam cartofii taiati ca pentru ciorba si rosiile tocate marunt,dupa ce au fost curatate de coaja ,sau 3 linguri bulion.

Cand aproape au fiert cartofii ,adaugam 6 catei de usturoi tocati marunt si 1 cescuta de vin alb si mai lasam pe foc cca 15 minute.

La final se pune patrunjel tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

10.05.2013, 11:23

Vreau si eu ca buna mai este!

Sim0na 1

10.05.2013, 11:38

Una din mancarurile mele preferate, desi din pacate n-o pregatesc prea des..

COSTEO 1

10.05.2013, 15:43

Nici eu nu o pregatesc prea des,mai rarut ca e mai dragut si bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]