Mancarica de cartofi cu carne si spanac

de vero_closca in Porc, 2 Oct 2011 | 8169 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g pulpa de porc
  • 1 kg cartofi
  • 1 kg spanac
  • 1 ceapa mare
  • o cana suc de rosii mai gros
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru si patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu carne si spanac:

Se curata si se spala carnea si legumele.

Carnea se usuca cu un servet de bucatarie si se taie cubulete apoi se caleste usor in ulei.

Se adauga ceapa tocata marunt si cand devine sticloasa se adauga cartofii taiati cuburi sau rondele.

Se toarna apa fierbinte cat sa acopere cartofii si se lasa pe foc mediu la fiert.

Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga spanacul scurs si se acopera cu un capac.

Dupa 10 minute se adauga sucul de rosii,sare si piper dupa gust si se mai lasa pe foc 5-10 minute.

Se serveste calda,presarata cu verdeata deasupra.

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu carne si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciolan de porc afumat cu cartofi, la cuptor