Mancarica de ficat de pui cu ciuperci

de simona72 in Ficat, 21 Oct 2013 | 14208 vizualizari

 

Acum cateva zile am vazut la Rocsi a noastra o mancarica de ficatei...mi-a ramas gandul la ea pt ca nu am mai mancat de foarte mult timp...asa ca am facut mancarica cu ce aveam prin frigider...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei de pui
  • 300 gr ciuperci champinion proaspete
  • 1 ceapa rosie
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 2 foi de dafin
  • 5 rosii din conserva
  • 1 cescuta apa
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ficat de pui cu ciuperci:

Ceapa se taie julien si se caleste in putin ulei de masline. Se adauga ciupercile taiate in jumatati sau sferturi, depinde cat sunt de mari, usturoil taiat feliute si ficateii de pasare spalati si curatati de pielite.

Se lasa sa se caleasca usor si se adauga 1 cescuta apa. Punem capac pe craticioara si lasam sa fiarba la foc mic 20 minute. Adaugam condimente dupa gust, sare si piper, foile de dafin, rosiile din conserva taiate in bucati. Lasam sa mai fiarba 10-15 minute, adaugam patrunjelul tocat fin.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

noi am servit mancarica simpla fara garnitura, voi puteti face un piure sau pilaf, sau ce va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ficat de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]