Mancarica de taitei de casa

de girldandy in Pui, 10 Apr 2014 | 8140 vizualizari

 

Cred ca toate stim sa facem taietei de casa fie ca sunt cu oua fie ca sunt fara oua.O mincare simpla si usoara care o facea mama mea in trecut cind nu prea stia ce sa mai faca de mincare.Pentru aceasta mincare ne trebuie putine ingrediente.Pentru taietei cu oua ne trebuie:3oua, faina, praf de sare.Pentru taieteii de post ne trebuie apa faina si un praf de sare.

 

INGREDIENTE

  • taitei de casa,
  • 2 cepe,
  • bulion,
  • patrunjel,
  • aripioare de pui (pentru mancarea de taitei cu oua),
  • sare,
  • piper,
  • oregano.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de taitei de casa:

Prajim aripioarele apoi le scoatem pe o farfurie. Tocam ceapa si o punem la calit in uleiul de la aripioare. Adaugam bulionul, lasam sa se caleasca ceapa cu bulionul, apoi umplem cratita cu apa si o lasa sa dea in clocot. Adaugam taiteii si-i lasam sa fiarba. Cand sunt aproape gata adaugam piperul, oreganul si carnea. Se poate servi cu salata de orice fel sau orice fel de muraturi.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din pulpe pui dezosate cu cartofi natur