Mar umplut la cuptor

de Tabita _ in Dulciuri, 12 Apr 2013 | 5173 vizualizari

 

Un dulce sanatos, delicios si aromat.

 

INGREDIENTE

  • 1 mar
  • 1/2 portocala
  • 1/2 banana
  • 1/2 lamaie
  • 100 g zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mar umplut la cuptor:

 Se  curata banana si portocala de coaja si se taie marunt.

Marul se spala se scobeste cu ajutorul unei linguri sau a unei lingurite, se scoate cotorul si se pudreaza zaharul.

Se coace marul la cuptor 15 minute la 200 ° C.

Se amesteca intr-un bol fructele si se stropesc cu zeama de lamaie.

Se umple marul cu fructele si se da la cuptor.

Deasupra se pune sucul ce se lasa de la fructe.

TIPS-URI

1

Se serveste rece cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mar umplut la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mere coapte