Maxi briosa

de Dea_Dea in Prajituri, 22 Mar 2013 | 3650 vizualizari

 

Briosa cu ciocolata!!

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina(cam 8 linguri cu varf),
  • 1 lingura cacao,
  • 100 gr ciocolata
  • 3 linguri de ulei jumate de praf de copt
  • 6 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 150 ml iaurt


GLAZURA

  • 70 de gr ciocolata neagra +3 linguri frisca lichida.
  • 30 gr ciocolata alba+1 lingura de frisca lichida
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maxi briosa:

Se rade ciocolata, se amesteca cu faina cernuta, praful de copt si cacao.

Separat se bate oul , se adauga zaharul, uleiul si iaurtul , se omogenizeaza. Se adauga amestecul de ciocolata , se omogenizeaza si se pune in forma de briose.

Eu am pus in tava de paine tapetata cu hartie de copt, se da la cuptor cam 30min la 180 grade. Dupa ce s-au copt se scoat din cuptor si se mai lasa in tava 5 min,apoi se scoate pe un gratar la racit.

Glazura

Ciocolata se rupe bucati , se adauga frisca si se topeste pe abur.

Se toarna peste briosa!! Deasupra am ras ciocolata alba!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Maxi briosa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

ieri la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

ieri la 11:30

Prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie - Deliciu fin și cremos

pe 03.04 la 10:08

Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromat

pe 03.04 la 10:02

Noodles cu legume - Rețeta gustoasă de post

pe 01.04 la 08:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Briose cu banane si nuci macadamia cu glazura de portocale