Mazare boabe cu pulpe de pui

de mihaelaradu in Pui, 3 Aug 2011 | 9028 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de mazare boabe sau o punga de mazare (congelata/proaspata)
  • 3-4 ciocanele de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mica (dupa preferinta, eu nu am pus acum deloc)
  • 1 ardei
  • 3-4 linguri bulion sau pasta de rosii
  • 1 lingura faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare boabe cu pulpe de pui:

Pulpele se spala bine. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ardeiul se taie cubulete.

Intr-o cratita, calim legumele intr-o lingura de ulei. Adaugam pulpele pe care le lasam la calit 2-3 minute. Stingem cu apa rece, atat cat sa acopere carnea si lasam sa fiarba pt 10 min.

Mazarea spalata se adauga peste pulpele aproape fierte. Se mai fierb impreuna 10-15 minute (pana carnea se desprinde de pe os). 

Pregatim rantasul/ ingrosala: 1 lingura de faina se freaca bine cu bulionul (sa nu se faca cocoloase). Adaugam si putina zeama de pe mazare ca sa aducem sosul la aceasi temperatura. Condimentam cu putina vegeta sau 1 cub knorr. Se mai lasa sa dea 2-3 clocote cu ingrosala.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare boabe cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

mihaelaradu 1

29.08.2011, 19:04

Multumesc fetelor Va astept pe toate la ceva bun in fiecare zi, dar s-a stricat aparatul foto (bata-l vina) si nu mai pot face pozici

Miha 1

08.11.2011, 09:47

La multi ani! Sa fii iubita!

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 08:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]