Mazare cu carnati

de Ubulika in Porc, 2 Dec 2011 | 20559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie mazare Bonduelle
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita boia
  • 2-3 linguri faina
  • 1 lingura bulion
  • 2-3 carnati
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carnati:

Se pune ulei intr-o craticioara. Cand s-a incins punem 2-3 linguri de faina (depinde cat de gros vreti sa iasa sosul ) si boia. Lasam sa se inchida putin la culoare, dar nu mult sa nu se arda. Adaugam mazarea si o ceapa taiata in jumatate, apoi punem o cana cu apa. Dupa 10 minute punem mararul tocat, sarea, o lingurita de zahar si o lingura de bulion. Intre timp feliem carnatii si ii punem la prajit. Cand sunt gata ii punem peste mazare

Se pune la cuptor 10 -15 minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]