Mazare cu ceapa si smantana

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 5 Mar 2015 | 3579 vizualizari

 

o mancarica delicioasa si foarte rapida

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de mazare
  • 1 ceapa alba
  • 2-3 linguri smantana
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu ceapa si smantana:

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei de masline, pana devine sticloasa.

Se adauga mazarea si apa cat sa acopere si se lasa la foc potrivit sa fiarba.

Cand apa scade, iar ceapa este fiarta se pun smantana si condimentele, se amesteca bine, se mai lasa cateva minute pe foc dupa care se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu ceapa si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de mazare, cu pulpa de porc