Mazare cu ceapa si smantana

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 5 Mar 2015 | 3672 vizualizari

 

o mancarica delicioasa si foarte rapida

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de mazare
  • 1 ceapa alba
  • 2-3 linguri smantana
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu ceapa si smantana:

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei de masline, pana devine sticloasa.

Se adauga mazarea si apa cat sa acopere si se lasa la foc potrivit sa fiarba.

Cand apa scade, iar ceapa este fiarta se pun smantana si condimentele, se amesteca bine, se mai lasa cateva minute pe foc dupa care se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu ceapa si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]