Mazare cu cotlet de porc

de cristinutanicolita in Porc, 27 Oct 2015 | 6444 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cotlete de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mare
  • 4 lg pasta de rosii
  • marar
  • sare
  • ulei
  • 1 kg mazare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu cotlet de porc:

Intr-o cratita se incinge uleiul,se adauga carnea si se rumeneste pe ambele parti.

Intre timp se curata si spala ceapa si morcovul.

Dupa ce carnea se rumeneste se adauga ceapa si morcovul taiate cubulete. Amestecati si lasati 5 min sa se caleasca.Se adauga si pasta de tomate,se mai lasa 2 min se adauga mazarea ,se adauga apa cat sa acopere toata mancarea.

Dupa ce a fiert carnea si mazarea se adauga sare si marar uscat. Se mai lasa la fiert 5 min.

Pofta bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

- Andreea - 1

27.10.2015, 22:13

mirela0911 1

28.10.2015, 06:23

Bună tocanita de mazăre!

Rocsi 1

28.10.2015, 18:37

Bun, bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole cu ciolan... Tipic romanesc, sau nu e chiar asa... :-)