Mazare cu cotlet de porc

de cristinutanicolita in Porc, 27 Oct 2015 | 6647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cotlete de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mare
  • 4 lg pasta de rosii
  • marar
  • sare
  • ulei
  • 1 kg mazare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu cotlet de porc:

Intr-o cratita se incinge uleiul,se adauga carnea si se rumeneste pe ambele parti.

Intre timp se curata si spala ceapa si morcovul.

Dupa ce carnea se rumeneste se adauga ceapa si morcovul taiate cubulete. Amestecati si lasati 5 min sa se caleasca.Se adauga si pasta de tomate,se mai lasa 2 min se adauga mazarea ,se adauga apa cat sa acopere toata mancarea.

Dupa ce a fiert carnea si mazarea se adauga sare si marar uscat. Se mai lasa la fiert 5 min.

Pofta bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

ULTIMELE COMENTARII

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu pasta de leustean