Mazare cu cotlet de porc

de cristinutanicolita in Porc, 27 Oct 2015 | 7018 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cotlete de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mare
  • 4 lg pasta de rosii
  • marar
  • sare
  • ulei
  • 1 kg mazare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu cotlet de porc:

Intr-o cratita se incinge uleiul,se adauga carnea si se rumeneste pe ambele parti.

Intre timp se curata si spala ceapa si morcovul.

Dupa ce carnea se rumeneste se adauga ceapa si morcovul taiate cubulete. Amestecati si lasati 5 min sa se caleasca.Se adauga si pasta de tomate,se mai lasa 2 min se adauga mazarea ,se adauga apa cat sa acopere toata mancarea.

Dupa ce a fiert carnea si mazarea se adauga sare si marar uscat. Se mai lasa la fiert 5 min.

Pofta bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

- Andreea - 1

27.10.2015, 22:13

mirela0911 1

28.10.2015, 06:23

Bună tocanita de mazăre!

Rocsi 1

28.10.2015, 18:37

Bun, bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]