Mazare cu legume

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de post, 12 Apr 2013 | 9885 vizualizari

 

Numai buna pentru zilele de post!

 

INGREDIENTE

  • telina
  • 2 rosii
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 1 pastarnac
  • sare dupa gust
  • 1/2 l supa de legume
  • ardei gras (rosu/verde)
  • 2 linguri cu bulion sau suc de rosii
  • 600 gr mazare (eu am folosit prefiarta)
  • o legatura patrunjel si marar proaspat tocate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu legume:

Legumele tocate le punem la calit, in putin ulei, pentru 10-15 minute. Adaugam supa de legume si cartofii, pana ce acestia din urma au fiert suficient. Punem mazarea, care nu are nevoie de un timp prea mare de fierbere, bulionul/sucul de rosii, potrivim de gust cu sare si lasam sa scada la foc mic, pana ce are aspect legat. Dupa ce am luat-o de pe foc, presaram patrunjelul si mararul proaspat tocate.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]