Mazare cu muschiulet de porc

de Ina in Mancaruri cu carne, 25 Mai 2010 | 9423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un muschiulet de porc
  • 1 kg. mazare proaspata sau congelata
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 300 g rosii in bulion
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu muschiulet de porc:

     Muschiuletul se taie cubulete si se lasa sa dea 2-3 clocote in apa cu sare. Se scoate si se scurge de apa.

     Intr-o oala potrivita punem ceapa si morcovul tocate marunt la calit, in 4-5 linguri cu ulei si o ceasca de apa. Cand devin aurii adaugam o cana cu apa, putin cimbru si bucatile de  muschiulet, lasand sa fiarba pana intra firculita usor in el. Adaugam mazarea si lasam sa fiarba in continuare. Cand mazarea e fiarta punem rosiile in bulion si mai lasam 2-3 clocote. Potrivim de sare si piper.

     Oprim focul si presaram marar verde , cat de mult posibil ( mie asa-mi place )

     Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de mancare de mazare cu piept de pui in sos de tomate