Mazare cu piept de pui si praz

de Bya Ralu in Pui, 13 Aug 2016 | 3383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de mazare
  • cateva bucati de carne de pui
  • 1 ceapa alba
  • 1 buc praz
  • vegeta/piper
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu piept de pui si praz:

Carnea de pui o punem cu putin ulei de masline intr-o cratita la prajit.

Dupa ce s-a rumenit putin stingem cu vinul alb si lasam pana cand scade zeama.

Se scot pe o farfurie bucatiile de pui si se taie in bucatele mai mici.

Punem ceapa tocata marunt unde am prajit puiul,punem si prazul taiat feliute,si punem apa cat sa acopere si lasam sa fiarba bine.

Dupa cateva minute punem mazarea scursa de zeama,condimentele si bucatiile de pui,completam cu apa si lasam la foc mic sa fiarba.

Cand scade sosul se poate servii.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu piept de pui si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

13.08.2016, 21:47

xandrinne

Bya Ralu 1

13.08.2016, 21:48

ce am gatit cleme?bile??? :S

Rahela Velicu 1

28.08.2016, 12:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu miere