Mazare cu pipote la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 28 Feb 2010 | 6335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de mazare,
  • 1/2 kg de pipote,
  • 1 ardei,
  • 1 cana apa
  • morcov,
  • pastarnac,
  • ceapa,
  • sare,
  • cimbru
  • piper alb
  • marar

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pipote la cuptor:

Cantitatile le alegeti in functie de gust

Intr-o cratita fierbeti putin pipotele cu sare, pt k mazarea este deja fiarta( dak puneti mazare congelata le puteti pune fara a le mai fierbe)
Am pus sarea, piperul, cimbrul si am amestecat un pic in mazare. Am taiat legumele si le-am pus intr-o tava de yena, peste care am pus mazarea si pipotele fierte, 5-6 linguri de ulei si le-am amestecat.

La vasul asta eu nu am capac asa ca am acoperit cu o folie de aluminiu si am bagat la cuptor.
Am lasat la cuptor cam 30 min cu folia, dupa care am indepartat-o si am mai lasat 15 min.
Dupa ce am scos tava din cuptor presaram marar taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pipote la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ciuperci si cartofi in vasul roman