Mazare verde cu carne si oregano

de mihaelar63 in Porc, 27 Noi 2011 | 6439 vizualizari

 

Mancarea de mazare verde este in topul preparatelor rapide si fara grad mare de dificultate .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr mazare verde[ congelata]
  • 500 gr carne porc [pulpa]
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 2 rosii
  • 100 ml ulei 
  • 1 lingura oregano maruntit
  • 1 lingurita piper boabe
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare verde cu carne si oregano:

 Se curata si se spala legumele .

Ceapa , gogosarul si rosiile se maruntesc cu ajutorul robotului .

Se portioneaza carnea de porc cuburi , se prajeste usor in ulei , se adauga legumele , sarea si boabele de piper .Adaugati apa cat sa acopere carnea si fierbeti inabusit .

Dupa 30 min puneti si mazarea verde + oregano . Continuati fierbera inca 20 min . Controlati daca carnea e bine fiarta .

Serviti presarata cu patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare verde cu carne si oregano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

28.11.2011, 11:00

si eu sunt cu mazarea!!!!

Teo 1

28.11.2011, 20:54

culoare si iar culoare...!

Mirela Suba 1

14.02.2013, 11:53

super papica,o sa incerc si eu astazi

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Ceafa la cuptor aromatizata cu ulei de trufe