Mejillones a la marinera

de Bya Ralu in Fructe de mare, 24 Noi 2012 | 6804 vizualizari

 

Am mancat niste midii excelente in spania...yammy si am incercat sa le fac si eu!destul de bune!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg midii proaspete
  • 1/2 morcov
  • 1/2 dovlecel
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 pahar de vin rosu
  • fulgi de chili
  • condimente:sare,piper,condiment paella,boia dulce
  • ulei masline
  • 1 cutie pulpa de rosie decojita
  • busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mejillones a la marinera:

Midiile se spala foarte bine si se curata cu o perie de sarma.Morcovul si dovlecelul se dau pe razatoarea mare,se pun la calit in ulei de masline,adaugam si usturoiul strivit.Conserva de rosii,impreuna cu 1 lingura de ulei de masline si putin busuioc se baga in blender.Pasta formata se adauga in tigaie peste legume,se pune si vinul rosu si adaugam midiile.Acoperim cu un capac si le lasam 5 minute.Se servesc cu paine prajita

TIPS-URI

1

Midiile care nu s-au deschis se arunca!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mejillones a la marinera" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]