Melci aperitiv

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2011 | 5792 vizualizari

 

Pot fi consumati la micul dejun sau cina.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • suc de rosii
  • 2-300 g. cascaval
  • 1 borcan rosii uscate 
  • 200 g. masline fara samburi
  • 1 ou
  • 1 legatura de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci aperitiv:

Se pregatesc ingredientele: cascavalul ras, maslinele, sucul de rosii, rosiile  uscate, patrunjelul tocat si oul batut.

Aluatul se pune pe planseta si se adauga in ordine:

- sucul de rosii se intinde pe toata  suprafata

-cascavalul ras

-maslinele fara samburi

-rosiile uscate se aseaza in 2 siruri la distanta de 15 cm.

-peste toate se presara patrunjel din abundenta

Se ruleaza  aluatul, se portioneaza in felii de 1,5 cm.grosime si se pun in tava.

Tava se unge si se tapeteaza cu hartie de copt in prealabil.

Melcii se ung cu ou si se dau la cuptor. Se  scot cand sunt usor rumeniti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

gratziela 1

21.06.2011, 22:55

apetisant!

horia 1

12.07.2011, 01:56

arata super,imagini extraordinare!

horia 1

12.07.2011, 02:00

cred ca ti-au iesit foarte gustosi.asa ceva inca n-am mancat pana acum.o sa incerc sa fac si eu,mai ales ca foaia o cumpar.interesanta reteta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]