Melci aperitiv

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2011 | 5037 vizualizari

 

Pot fi consumati la micul dejun sau cina.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • suc de rosii
  • 2-300 g. cascaval
  • 1 borcan rosii uscate 
  • 200 g. masline fara samburi
  • 1 ou
  • 1 legatura de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci aperitiv:

Se pregatesc ingredientele: cascavalul ras, maslinele, sucul de rosii, rosiile  uscate, patrunjelul tocat si oul batut.

Aluatul se pune pe planseta si se adauga in ordine:

- sucul de rosii se intinde pe toata  suprafata

-cascavalul ras

-maslinele fara samburi

-rosiile uscate se aseaza in 2 siruri la distanta de 15 cm.

-peste toate se presara patrunjel din abundenta

Se ruleaza  aluatul, se portioneaza in felii de 1,5 cm.grosime si se pun in tava.

Tava se unge si se tapeteaza cu hartie de copt in prealabil.

Melcii se ung cu ou si se dau la cuptor. Se  scot cand sunt usor rumeniti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

gratziela 1

21.06.2011, 22:55

apetisant!

horia 1

12.07.2011, 01:56

arata super,imagini extraordinare!

horia 1

12.07.2011, 02:00

cred ca ti-au iesit foarte gustosi.asa ceva inca n-am mancat pana acum.o sa incerc sa fac si eu,mai ales ca foaia o cumpar.interesanta reteta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui imbracat in bacon