Melci cu branza dulce

de Corinuta in Prajituri, 18 Feb 2011 | 10097 vizualizari

 

In loc de branzoici;)

 

INGREDIENTE

  • Ptr. aluat:
  • 3 cani de faina
  • 1 ou
  • un praf de sare
  • 1 lingura zahar pudra
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura otet de mere
  • 2 linguri ulei
  • 1 cana apa calduta
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 plic zahar vanilinat
  • Ptr umplutura:
  • 300 g branza dulce
  • un galbenus de ou
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 3 linguri zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci cu branza dulce:

Se amesteca ingredientele ptr aluat, mai intai cele uscate, apoi se pun restul, apa se adauga la sfarsit si se framanta bine aluatul, dupa care se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. 

Branza se amesteca bine cu zaharul, galbenusul si coaja de lamaie.

Din aluat se intinde o foaie dreptunghiulara, cu grosimea de aprox. jumatate de cm, se pune peste ea branza si se ruleaza pe lungime. Se taie rondele de aprox. un cm care se pun in tava tapetata cu hartie de copt.

Se coc in cuptorul incins cca 30-40 minute la foc potrivit. Dupa ce se scot si se racesc se pudreaza cu zahar.

Pofta mare!

TIPS-URI

1

la branza se pot adauga stafide sau fructe uscate

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Triunghiuri cu mere si cu branza