Melci din foietaj cu branza de vaci

de MIUTA in Prajituri, 24 Feb 2011 | 15234 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat franzuzesc din comert
  • 500 g branza de vaci
  • 100 g stafide
  • 2 linguri marar verde
  • 2 linguri gris
  • 100 g zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci din foietaj cu branza de vaci:

Se pune aluatul la dezghetat.Procesul de dezghetare dureaza maxim 30 minute daca e lasat aluatul in bucatarie.Umplutura se face amestecand branza de vaci cu grisul,stafidele,zaharul vaniliat,mararul,oul si zaharul pudra.Aceasta crema se intinde peste foaia de aluat care a fost dezghetata si se ruleaza.Cu un cutit se taie felii de cca 2 cm care se aseaza intr-o tava in care am pus o foaie de copt.Se dau la cuptor cca 30 minute la foc potrivit.Sunt delicioasi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci din foietaj cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de branza si afine