Melcisori cu ricotta

de - Andreea - in Dulciuri, 5 Noi 2013 | 11979 vizualizari

 

Am plecat de la reteta Diaconitei ( Melcisori cu mar si branza) >:D< >:D< >:D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 250 gr branza ricotta
  • 100 gr zahar
  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • 10 gr drojdie proaspata
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu ricotta:

Se pune drojdia cu o lingura zahar ,o lingura de faina si putin lapte caldut si lasam sa dospeasca.

Branza o amestecam cu zaharul,ouale si uleiul. 

Adaugam drojdia dospita si restul de faina amestecata cu sarea.Se framanta cu laptele caldut.Framantam pana obtinem un aluat elastic si nelipicios.

Lasam aluatul sa dospeasca la loc cald pana ce isi va dubla volumul.

Intindem o foaie de aluat ,presaram zahar si rulam.Taiem bucati si le punem in tava.

Le mai lasam 10-15 minute la dospit.

Le coacem in cuptor la 180 grade.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]